Rukola
Põld-võõrkapsas e rukola on üheaastane pikantne salati- ja maitsetaim. Mahlaseid lehti võib süüa nii toorelt kui ka aurutatult. Nendega garneeritakse toitu, lisatakse salatitesse, suppidesse, maitsestatakse liharoogasid. Põld-võõrkapsa lehed on vitamiinide, mineraalainete, mikroelementide ja teiste kasulike ainete poolest rikkad. Külva rukolat mitmes järgus, et noori värskeid lehti oleks pidevalt võtta.
Kasutusjuhend
Rukolat võib kasvatada nii toas aknalaual, kasvuhoones kui ka avamaal. Seemned idanevad ruttu ja taim kasvab kiiresti. Esimesi lehti saab näpistada juba kolm-neli nädalat pärast külvi. Avamaale võib rukolat külvata 2-3-nädalase intervalliga, et noori värskeid lehti oleks pidevalt võtta. Kasvutingimuste suhtes on rukola vähenõudlik: kasvab nii päikeselises kui ka poolvarjulises kohas.
Pakend
1 tk