Roheline seep tšilliga

Kasutusvalmis toode mugavas pihustiga pudelis on mõeldud taimede hooldamiseks, sobilik ka taimekaitselahuste kleepuvuse suurendamiseks.
Tšillile annab erilise ja ainulaadse teravuse ühend nimega kapsaitsiin.
Kapsaitsiin näib putukate ja lestade puhul kahjustavat rakkude membraane ja häirivat närvisüsteemi, põhjustades mõnel juhul halvatust või surma.
Putukad, mis on kapsaitsiini suhtes tundlikud, võivad vältida kapsaitsiinipõhiste toodetega töödeldud piirkondi. Seda seetõttu, et kapsaitsiin võib interakteeruda putukate sensoorsete retseptoritega, põhjustades ebamugavust või ärritust.
Üldiselt, kuigi kapsaitsiin võib avaldada putukatele põletavat toimet, mis on sarnane selle mõjuga inimestele, võib spetsiifiline mõju varieeruda sõltuvalt putuka liigist ja kasutatud kapsaitsiini kontsentratsioonist.

Kasutusjuhend

Loksutada pudelit enne kasutamist. Pritsida taimi iga 14 päeva järel ning jälgida, et taimed oleksid lahusega täielikult kaetud. Kasutada toodet õhutemperatuuril alla +20°C ja mitte otsese päikesevalguse käes. Soovitav jätta viimase pritsimise ja saagi koristuse vaheks 1 nädal. Pritsimise käigus vältida toote sattumist õitele. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada tihedalt suletuna originaalpakendis temperatuuril mitte üle +35°C.

Pakend

500 ml

Kategooriad: , , , Tootekood: 4740060004957et

Toote andmed

Kaal 0,56 kg
Mõõtmed 5 × 9,5 × 28 cm
EAN kood

4740060004957

Toote täisnimetus

BALTIC AGRO Roheline seep tšilliga (pihustiga)

Müügikohad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhendid